Josip Slavenski

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
Dobro došli!

Prvi humanitarni koncert naše škole u okviru projekta "MUZIKA SRCA" pod nazivom" Veče filmske muzike" održaće se na Svetski dan dečijih prava, u četvrtak, 20. novembra 2014. godine sa početkom u 18 i 30 časova u Novosadskoj Sinagogi. Ovaj koncert je organizovan u saradnji sa Muzičkom omladinom Novog Sada, a prihod od prodatih ulaznica je namenjen Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka - NURDOR. Na koncertu će učestvovati veliki broj učenika i nastavnika škole i izvoditi muziku iz poznatih filmova domaće i strane kinematografije. Ulaznice se mogu kupiti od 17 časova na dan održavanja koncerta,po ceni od 200 dinara za odrasle i 100 dinara za decu u holu Sinagoge.

 

 

Godine 1959 osnovana je Osnovna muzička škola ”Josip Slavenski” u Novom Sadu.

Škola ima 5 odseka:
- klavirski
- gudački
- duvački
- odsek harmonike
- teoretski

i 524 učenika i 44 profesora i mnogostranu saradnju sa muzičkim institucijama, predškolskim i osnovnim školama u Novom Sadu. OMŠ ”Josip Slavenski” se od 1990. godine nalazi u Radničkoj ulici 19-a.

Pozivamo Vas na saradnju, na svečane koncerte škole koji se održavaju u decembru i maju kao i na prijemne ispite u  majskom  roku.

Postanite i ostanite prijatelji najbolje osnovne muzičke škole u Srbiji: Osnovne muzičke škole ”Josip Slavenski” Novi Sad !

Direktor Škole
Aleksandar Ðurić, prof.

 

MŠ”Josip Slavenski”

Radnička 19a
21000 Novi Sad, Srbija
tel. 021/66-222-85
tel./fax: 021/66-211-33
e-mail:
slavenski@gmail.com

Who's Online

Imamo 3 gostiju na mreži